Dit is de ultieme thuiswerk-outfit

Blog Dit is de ultieme thuiswerk-outfit

Veel mensen werken vanuit huis en hierdoor besteden mensen minder aandacht aan hun outfit. Vaak kiezen mensen voor een chillpak, omdat toch niemand het ziet. Toch is er een ultieme thuiswerk-outfit, welke je hieronder leest.

Niet productief

Wanneer je elke dag zo vanuit je bed in je huispak stapt, kan fijn zijn. Echter, zul je je hier niet voor een hele lange periode fijn in voelen. Als je dit namelijk elke dag doet, zal het comfortabele gevoel op den duur afnemen. Het is natuurlijk fijn om de hele dag vanuit je chillpak te werken. Toch is dat niet zo’n goed idee. Je wordt er namelijk niet productief van. Omdat je je zo relaxt voelt dankzij je chillpak, kun je je zelfs vermoeid voelen. Daarom is het belangrijk om de wekker te zetten, een douche te nemen en je netjes aan te kleden. 

Een mix tussen netjes en chill

Het advies voor de ultieme thuiswerk-outfit is om je comfortabel te kleden. Dat is een mix tussen nette kleding en weekendkleding. Als je vaak een driedelig pak draagt, kun je dit natuurlijk achterwege laten. Je kunt bijvoorbeeld een broek dragen die lekker zit. Je kunt de broek bijvoorbeeld combineren met een nette trui van de Dsquared sale. Dit is een goede keuze, die jouw collega’s ook zullen beamen als jij met hen in een Zoom-meeting zit. Hierdoor geef je niet alleen jouw zelfvertrouwen een boost, je gaat je hierdoor ook energieker voelen. Dit is een win-winsituatie voor jouzelf én je werk!

Recente berichten